esmaspäev, 16. märts 2009

Ristpistes retromaatriks ehk eestimaine DS Lite vutlar

Nintendo DS Lite'i pole just lihtne sõrmejägede eest kaitsta. Selle valget, musta või mis iganes värvi pind hägustub kasutamise käigus kiirelt. Armsat mängukonsooli ei aita pikalt puhtana hoida ka higise T-särgi saba. Tuttav probleem, eks? Lahendus on lihtne, leia enda konsoolile vutlar.



Vutlari leiab aga siitsamast Maarjamaa voortelt. Nimelt on üks nobedasõrmeline neiu võtnud nõuks appi rutata kõigile töntside rasvaste näppudega poistele. Selle tüdruku Etsy Taevas on täis erinevaid heegeldatud tõmblukkudega kotikesi, mis mõeldud just DS Lite jaoks.



Need on fantastilised, ilusad ja praktilised. Iga retrosõbra ja kaasaegse mänguri unistus. Koti üht poolt kaunistab Nintendo teemaline tikand ning teisel poolel on ülilahe tasku mitme DS'i mängu hoidmiseks.



Mis kõige tähtsam, sellise koti regulaarne kasutamine hoiab konsooli puhtana. Oi aeg, see on täiesti Eesti käsitöö.



Kotti sobib ideaalselt ka Game Boy Color. Tõeline backward compatibility!

2 kommentaari:

  1. oioi, kui huvitava blogi ma leidsin. :)
    Endal ka DS lite olemas ning koti muretsemise plaan täitsa kaalumisel isegi. Edu sinu tegemistel ning ootan uut blogi postitust. :)

    VastaKustuta
  2. Suured tänud positiivse tagasiside eest. Kahtlemata aitab see lehe arengule kaasa :) Seda kotti soovitan ma küll, handmade on midagi tunduvalt enamat kui tüüpiline 3rd party DS Lite accessory bag. Need on ägedad ja originaalsed.

    VastaKustuta